Panelen

Met kwalitatief hoogstaande reclamepanelen en reclameborden, laat u uw merk er pas echt uit springen. Hoe groot het reclamebord of reclamepaneel ook moet zijn, bij FriJo Beletteringen weet u zeker dat de uiting past bij wat u wilt uitstralen. Opvallen met een billboard langs de weg of duidelijke panelen in een winkel of gebouw? Wij adviseren en maken het voor u mogelijk.

Reclamepanelen van elk materiaal

Een reclamepaneel kan erg goed de aandacht trekken, zeker wanneer deze duidelijk is opgemaakt en het logo goed zichtbaar is. Afhankelijk van het doel van het reclamepaneel, kan deze op vele verschillende materialen gedrukt worden. De meest voorkomende materialen zijn kunststof, dibond, hout, aluminium en pvc. Ook met andere materialen weet FriJo Beletteringen raad.

Reclameborden buitenshuis voor een grote zichtbaarheid

Een groot billboard in de stad, langs een weg of op een bouwterrein trekt altijd de aandacht. Dankzij de vele jaren ervaring van FriJo Beletteringen, weten we precies hoe we uw merk het beste kunnen uitlichten. Ook hier kunnen we gebruik maken van verschillende materialen, zodat de uiting altijd past bij het na te streven doel.

Bedrukte systeemplafonds voor een unieke ervaring

Uiteraard kunnen de panelen ook gebruikt worden op bijvoorbeeld systeemplafonds. Zo krijgt ook het plafond ineens een bijzondere uitstraling die mee kan helpen in de algehele uitstraling van de ruimte. De panelen kunnen in elke kleur met elk motief bedrukt worden, dus laat de fantasie de vrije loop. 

Ook opvallen?

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor raambelettering. U kunt direct eenvoudig en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Ook opvallen?

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor raambelettering. U kunt direct eenvoudig en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Waarom FriJo?

 Vrijblijvend ontwerp

 Snelle levering

 Hulp bij vergunningen

 Sibon en VCA Keurmerken

Waarom FriJo?

 Vrijblijvend ontwerp

 Snelle levering

 Hulp bij vergunningen

 Sibon en VCA Keurmerken

 

Waarom reclamepanelen van FriJo Beletteringen?

FriJo Beletteringen heeft zelf een productielijn waarmee allerlei soorten en formaten panelen in full-colour bedrukt kunnen worden. Ook adviseren wij over de materialen die het beste gebruikt kunnen worden en dragen we zorg voor een vlekkeloze installatie. Uw merk is in goede handen bij FriJo Beletteringen.

Vragen?

Heeft u vragen over de mogelijkheden of de kosten? Geef ons een belletje of mail en wij geven zo spoedig mogelijk antwoord op uw vraag.