Instore promotiematerialen

Instore promotiematerialen gaan verder dan alleen een sterke en duidelijke branding in een fysieke winkel. Zo kunnen ook goodies bedrukt worden die op een beurs worden weggegeven of andere promotiematerialen. Omdat FriJo Beletteringen een groot deel van het productieproces in eigen huis heeft, is het heel gemakkelijk om producten van elk formaat te bedrukken.

Instore promotie in winkels

In een winkel is het belangrijk dat de bezoeker op de juiste manier gewezen wordt op plekken die belangrijk zijn. Zo moet natuurlijk de kassa goed aangegeven staan, maar kunnen borden met bepaalde activerende teksten ook erg conversieverhogend werken. Door een winkel op een slimme en goede manier aan te kleden met instore promotiematerialen, zal de merkbeleving bij de bezoekers een enorme impact krijgen.

Promotiematerialen laten bedrukken

Op beurzen, congressen, conferenties en andere zakelijke bijeenkomsten is het ook erg belangrijk om duidelijk zichtbaar te zijn met een merk. Daarom kan FriJo Beletteringen vrijwel elk product bedrukken met een persoonlijke uiting. Pennen, keycords, koffiebekerhouders, maar ook leuke puzzels of andere leuke of functionele producten kunnen bedrukt worden. FriJo heeft al bijna zestig jaar ervaring met het bedrukken van uitingen, dus onze experts denken graag met u mee.

Ook opvallen?

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor raambelettering. U kunt direct eenvoudig en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Ook opvallen?

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor raambelettering. U kunt direct eenvoudig en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Waarom FriJo?

 Vrijblijvend ontwerp

 Snelle levering

 Hulp bij vergunningen

 Sibon en VCA Keurmerken

Waarom FriJo?

 Vrijblijvend ontwerp

 Snelle levering

 Hulp bij vergunningen

 Sibon en VCA Keurmerken

Waarom instore promotiematerialen bij FriJo Beletteringen?

Vrijwel elk product kan bedrukt worden met een gepersonaliseerde boodschap. In de bijna zestig jaar dat FriJo Beletteringen actief is, hebben we al vele organisaties mogen helpen en begeleiden in het succesvol zichtbaar maken van hun merk. Onze experts zijn al vele jaren onderdeel van FriJo Beletteringen, dus laat hen u adviseren over de beste promotiematerialen.

Vragen?

Heeft u vragen over de mogelijkheden of de kosten? Geef ons een belletje of mail en wij geven zo spoedig mogelijk antwoord op uw vraag.