Trek de aandacht met stijlvolle freesletters

 

Meer klanten

Freesletters bieden de mogelijkheid je onderneming onder de aandacht te brengen bij potentiële klanten die jouw winkel of bedrijf passeren. Het is belangrijk dat deze freesletters maximaal opvallen, zodat zij de aandacht trekken en nieuwsgierig maken. Freesletters bieden je deze mogelijkheid omdat ze in alle formaten en kleuren leverbaar zijn.

 

Plexiglas freesletters hmc rotterdam groot

Versterk je merk

Als ondernemer werk je hard aan de herkenbaarheid van jouw merk en het vertrouwen dat klanten daarin hebben. Het is daarom belangrijk dat de letters naadloos aansluiten op je huisstijl. Met freesletters is dit eenvoudig te realiseren. Met onze machine kunnen we alle elementen uit jouw huisstijl, zoals jouw unieke lettertypen en kleuren, namelijk exact namaken. Hierdoor herkennen mensen jouw merk en bedrijf direct.

Grenzeloze mogelijkheden

Een groot voordeel van freesletters is dat we ze in diverse diktes kunnen maken. Met dikkere letters kun je een industrieel en robuust karakter creëren, terwijl dunnere letters vaak als bijzonder stijlvol ervaren worden.
Freesletters zijn het meest populair om aan de buitenzijde de aandacht op jouw merk te vestigen. Binnen in een pand werken freesletters uitstekend om de aandacht vast te houden of specifieke diensten en producten onder de aandacht te brengen.

Ook opvallen?

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en kosten van freesletters. U kunt direct eenvoudig en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Ook opvallen?

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en kosten van freesletters. U kunt direct eenvoudig en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Waarom FriJo?

 Vrijblijvend ontwerp

 Hulp bij vergunningen

 Sibon en VCA Keurmerken

Waarom FriJo?

 Vrijblijvend ontwerp

 Hulp bij vergunningen

 Sibon en VCA Keurmerken

Waarom freesletters van FriJo?

Bij FriJo zijn de mogelijkheden met betrekking tot freesletters vrijwel eindeloos. Je kunt het zo gek niet bedenken of we kunnen het maken. Onze diversiteit aan materialen, kleuren, afmetingen, dikte en montagebevestiging behoort tot de top van de markt.
Hierdoor weet je zeker dat wanneer je met ons in gesprek gaat we ook daadwerkelijk het eindproduct kunnen maken dat jou het maximale resultaat oplevert. Bij FriJo hebben we bovendien ruim 60 jaar ervaring in het ontwerpen van de meest uiteenlopende designs. We zijn er daarom van overtuigd dat we ook voor jou een uniek concept kunnen bedenken. Bekijk onze afgeronde projecten of neem contact met ons op voor een uniek en vrijblijvend ontwerp.

Uitgelicht – PVC letters

Ben je opzoek naar een voordelige oplossing, die goed schoon te maken is en vrijwel onbreekbaar is? Dan zijn PVC letters voor jou wellicht de beste keuze. De afwerking van PVC letters is ruwer dan die van de andere materialen. Voor ruimten waarbij voorbijgangers dicht bij de letters in de buurt komen, is dit materiaal dan ook minder geschikt.

Freesletters kleur kwik fit 3
PVC Freesletters kleur opvallend

Uitgelicht – RVS letters

RVS letters staan bekend om een hoogwaardige kwaliteit en stijlvolle uitstraling. Veel klanten kiezen ervoor de RVS letters niet direct op de muur te plaatsen, waardoor het lijkt of de letters zweven. We vertellen je graag hoe jij met RVS letters een elegant geheel kunt creëren.

Uitgelicht – Acrylaat letters

Weinig onderhoud, ijzersterk, licht in gewicht en een superieure afwerking. Dankzij de unieke eigenschappen van het materiaal zijn acrylaat letters niet voor niets de populairste freesletters in ons assortiment. Acrylaat staat ook wel bekend als Perspec of Plexiglas. Het nagenoeg onverwoestbare materiaal maakt acrylaat bovendien een duurzame keuze.

Voorbeelden en inspiratie

Zoals gezegd kunnen freesletters in alle denkbare vormen, kleuren en afmetingen geleverd worden. Zo ontwierpen we voor LaDress deze prachtige goudkleurige letters. De letters zijn gemaakt van stevig acrylaat en gemonteerd aan de wand door middel van verlijmde afstandhouders. Door de freesletters niet direct tegen de gevel aan te plaatsen ontstaat er diepte waardoor de letters meer naar voren komen. Meer voorbeelden vind je op onze projecten pagina.

Montage en installatie

Bij de montage van de freesletters kun je ervoor kiezen deze direct tegen de wand te plaatsen door middel van dubbelzijdige tape of kit. Een andere mogelijkheid is om de letters op verlijmde afstandhouders te plaatsen zodat er meer diepte ontstaat. Het is zelfs een optie de letters boven het dak van je pand uit te laten steken, zoals je ziet in het voorbeeld van de Universiteit van Amsterdam.
Nadat we een akkoord bereikt hebben over het ontwerp nemen we zowel de productie als de installatie volledig voor je uit handen.

Hoe kan ik de freesletters bestellen?

Bij FriJo hebben we ruim 60 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van topontwerpen. Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend advies of om direct te bestellen.