Bewegwijzering

Bewegwijzering, of ‘wayfinding’, is een belangrijk onderdeel van elke organisatie. Met de juiste bewegwijzering zorgt u namelijk al voor een klantervaring voordat iemand het pand heeft betreden. Maar ook binnen is het belangrijk om mensen op de juiste manier te leiden. Door gebruik te maken van duidelijke en herkenbare bewegwijzering, wordt het voor bezoekers gemakkelijker om de juiste weg te vinden.

Mogelijkheden voor bewegwijzering buiten

Voor bedrijven is het prettig wanneer bezoekers snel en gemakkelijk de juiste plek kunnen vinden. Waar kunnen ze parkeren, waar is de hoofdingang en hoe komen ze bij de expeditie? Door op de juiste manier met duidelijke branding bewegwijzering buiten het kantoor te plaatsen, zullen uw klanten zich welkom voelen. Ze krijgen al meteen een positief gevoel bij uw organisatie, wat natuurlijk alleen maar kan helpen.

 

Plaats binnen de juiste bewegwijzering

Ook binnen in kantoorgebouwen, zorginstellingen of grote winkels is het belangrijk om de bezoekers de juiste weg te laten vinden. Door op logische plekken plattegronden en duidelijke borden te plaatsen, raken bezoekers de weg nooit kwijt. Zo wordt het mogelijk om ze een route te laten afleggen die hen ofwel het snelst op bestemming brengt of die ze langs alle artikelen in de winkel laat lopen. Welk doel deze bewegwijzering ook heeft, FriJo Beletteringen denkt mee en zorgt voor een prettige en duidelijke inrichting van de interne wayfinding.

Ook opvallen?

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor bewegwijzering. U kunt direct eenvoudig en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Ook opvallen?

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor bewegwijzering. U kunt direct eenvoudig en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Waarom FriJo?

 Vrijblijvend ontwerp

 Hulp bij vergunningen

 Sibon en VCA Keurmerken

Waarom FriJo?

 Vrijblijvend ontwerp

 Hulp bij vergunningen

 Sibon en VCA Keurmerken

Waarom bewegwijzering van FriJo Beletteringen?

FriJo Beletteringen is een onderdeel van FriJo Lichtreklame, wat al 60 jaar bestaat. In deze 60 jaar zijn er vele verschillende opdrachtgevers de revue gepasseerd, elk met hun eigen verhaal en wensen. Het is de kracht van FriJo om deze wensen om te zetten in een uiting die past bij de organisatie. Meedenken over de mogelijkheden, vele jaren ervaring in het vakgebied en installatie/plaatsing door erkende vakmensen is wat FriJo kenmerkt. 

 

Vragen?

Heeft u vragen over de mogelijkheden of de kosten? Geef ons een belletje of mail en wij geven zo spoedig mogelijk antwoord op uw vraag.