Beletteringen

Met de juiste belettering komt een logo optimaal tot zijn recht. Het straalt herkenbaarheid uit en zorgt ervoor dat men weet wat ze kunnen verwachten van het merk. Deze beletteringen kunnen op vele verschillende manieren tot uiting worden gebracht. Denk hierbij aan beletteringen op een etalage, op een voertuig of als folie of magneet.

Raambeletteringen

Vooral in een drukke winkelstraat is het belangrijk om op te vallen tussen alle andere winkels. Met de juiste raambelettering wordt er aandacht gevestigd op de belangrijkste aspecten van uw winkel. Ook het logo van een restaurant of een ander bedrijf kan heel goed met raambelettering duidelijk gemaakt worden. Zo wordt de interne merkbeleving meteen naar buiten gebracht.

 

Voertuigbeletteringen

Natuurlijk is het wenselijk dat de merkbeleving verder gaat dan alleen de winkel of het bedrijf zelf. Door auto’s, scooters en boten uit te rusten met belettering, komen ineens veel meer mensen in aanraking met uw merk. Deze beletteringen kunnen met folie worden aangebracht, maar voor de flexibiliteit zijn er ook hoogwaardige magneten beschikbaar voor belettering. Zo blijft de belettering altijd herbruikbaar, ook wanneer er van voertuig wordt gewisseld.

Belettering met freesletters

Freesletters zorgen voor een mooi 3D-effect op een gevel. Door gebruik te maken van verschillende kleuren en materialen, kan het logo een hele unieke uitstraling krijgen zonder gebruik te hoeven maken van verlichting. Ook de achtergrond van de freesletters kunnen zorgen voor een hele duidelijke uiting van het merk, waardoor deze manier van beletteren een bijzonder interessante mogelijkheid wordt.

 

Ook opvallen?

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor beletteringen. U kunt direct eenvoudig en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Ook opvallen?

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor beletteringen. U kunt direct eenvoudig en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Waarom FriJo?

 Vrijblijvend ontwerp

 Snelle levering

 Hulp bij vergunningen

Waarom FriJo?

 Vrijblijvend ontwerp

 Snelle levering

 Hulp bij vergunningen

Waarom beletteringen van FriJo Beletteringen?

FriJo Beletteringen is een onderdeel van FriJo Lichtreklame, wat al 60 jaar bestaat. In deze 60 jaar zijn er vele verschillende opdrachtgevers de revue gepasseerd, elk met hun eigen verhaal en wensen. Het is de kracht van FriJo om deze wensen om te zetten in een uiting die past bij de organisatie. Meedenken over de mogelijkheden, vele jaren ervaring in het vakgebied en installatie/plaatsing door erkende vakmensen is wat FriJo kenmerkt.

 

Vragen?

Heeft u vragen over de mogelijkheden of de kosten? Geef ons een belletje of mail en wij geven zo spoedig mogelijk antwoord op uw vraag.